Goluri pentru Niculescu si Niculae

De: Mirel Mircea / 17.02.2008, 13:13
Goluri pentru Niculescu si Niculae
Daniel Niculae si Claudiu Niculescu si-au trecut numele pe lista marcatorilor din Franta, respectiv Germania.

Daniel Niculae si Claudiu Niculescu si-au trecut numele pe lista marcatorilor din Franta, respectiv Germania.

Niculae a marcat unicul gol al meciului castigat de echipa sa, Auxerre, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei FC Toulouse.

Atacantul roman a evoluat pana in minutul 83, a marcat in minutul 51 al noualea sau gol din acest sezon. Tot la Auxerre, Gabriel Tamas a fost integralist, iar Vlad Munteanu a intrat in joc in minutul 73, in locul lui Lejeune.

Claudiu Niculescu a marcat din lovitura libera de la 20 de metri primul gol al formatiei MSV Duisburg in meciul pierdut, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 2-3, in fata echipei VfB Stuttgart.

Integralist la Dusiburg, Claudiu Niculescu a marcat in minutul 49, pentru 1-2. Celalalt gol al formatiei sale a fost reusit de Ishiaku in minutul 57. Pentru campioana Germaniei, VfB Stuttgart, au inscris Mario Gomez, in minutele 16 si 41 si Hitzlsperger in minutul 92.

La gazde, mijlocasul Mihai Tararache a fost integralist, in timp ce fundasul Iulian Filipescu, care a primit un cartonas galben in minutul 61, a fost inlocuit in minutul 78 cu Schroter. Ciprian Marica a fost titular la Stuttgart, dar a fost inlocuit in minutul 68, iar Sergiu Radu a fost rezerva.