Gomboș are șapte coaste fracturate

Apropo.ro / 18.02.2005, 09:56
Gomboș are șapte coaste fracturate
Antrenorul echipei de handbal masculin Armatura "U" Agronomia Cluj, Leon Gomboș, care a cazut, vineri, de la o înalțime de opt metri încercînd sa recupereze o minge prinsa în plasa unui coș de baschet, are șapte coaste fracturate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul echipei de handbal masculin Armatura „U” Agronomia Cluj, Leon Gomboș, care a cazut, vineri, de la o înalțime de opt metri încercînd sa recupereze o minge prinsa în plasa unui coș de baschet, are șapte coaste fracturate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma radiografiilor facute vineri seara, s-a stabilit ca Gomboș are șapte coaste de pe partea stînga rupte și medicii i-au recomandat un repaus total de cel puțin trei saptamîni. Antrenorul va ramîne internat în spital pîna la mijlocul saptamînii viitoare.

Antrenamentele echipei din Cluj vor fi conduse, în aceasta perioada, de directorul sportiv Mihai Tritean. „Abia aștept sa ajung acasa, dar sîmbata, la meciul cu Iași, vreau fiu în tribuna”, a declarat Gomboș.

În timpul antrenamentului efectuat vineri de Armatura „U” Agronomia Cluj, una dintre mingi s-a prins în plasa coșului de baschet din spatele porții. Antrenorul nu a așteptat sa soseasca personalul administrativ al salii, pentru a coborî coșul și a recupera mingea.

Gomboș s-a urcat pe pasarela de acces la tabela din spatele porții, aflata la o distanța de aproximativ doi metri de coșul de baschet, și a încercat sa recupereze mingea cu ajutorul unui baț din lemn.

O bucata din pasarela, care era din lemn și nu din metal, ca restul construcției, a cedat sub greutatea antrenorului, care a cazut în gol de la o înalțime de aproximativ opt metri, peste poarta de handbal aflata sub coș.

Mediafax