Gondolierii din Venetia stau „pe uscat” din cauza apei

De: Dragos Tanase / 20.02.2008, 09:00
Gondolierii din Venetia stau
Gondolierii din Venetia au fost nevoiti sa someze pentru ca nivelul apei din canalele care strabat orasul e de patru ori mai mic decat cel normal.

Gondolierii din Venetia au fost nevoiti sa someze ieri pentru ca nivelul apei din canalele care strabat orasul era de patru ori mai mic decat cel normal, aceasta situatie inregistrandu-se de duminica din cauza unei maree joase.

Apa trebuia sa atinga un nivel inferior de 70 de centimetri in raport cu nivelul mediu al marii, potrivit Centrului de previziuni ale mareei din oras.

Citeste mai multe Mediafax.ro

Unde nu este apa, exista drum de fier

CFR Calatori vine, ca o alternativa la "criza gondolierilor", cu oferte promotionale pentru calatoriile facute in grupuri de pana la cinci persoane care vor sa ajunga la Venetia, in perioada 7 ianuarie-14 martie 2008, pretul unui drum fiind cuprins intre 65 si 105 euro.

Potrivit unui comunicat de joi al Ministerului Transporturilor, in perioada respectiva, pe relatia Bucuresti Nord – Venetia St. Lucia se introduce o noua oferta tarifara promotionala denumita „Friend & More”. Pretul unei calatorii pana la Venetia va costa pana la 105 euro.

Tu ai vrea sa fii gondolier, chiar daca mai sunt si unele probleme la "locul de munca"?