Goodbye To Gravity, concert special în Club Colectiv

Apropo.ro / 20.03.2015, 08:00
Goodbye To Gravity, concert special în Club Colectiv
Data de 26 aprilie reprezintă un moment important pentru fanii metalului românesc, care au ocazia să ia parte la un concert special GOODBYE TO GRAVITY, ce va avea loc în Club Colectiv.

Evenimentul reprezintă primul show din 2015 al iubitei formaţii la Bucureşti şi le va oferi participanţilor clipe de neuitat, datorită surprizelor pregătite! Alături de GTG vor urca pe scenă două trupe româneşti, care urmează să fie anunţate în cel mai scurt timp.

Goodbye To Gravity a terminat procesul de mixare şi masterizare a viitorului material discografic, ce va fi lansat în toamna acestui an. Discul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, este follow-up-ul albumului self-titled „Goodbye To Gravity” , apărut în 2012.

De mix-ul noului efort discografic s-a ocupat Kostas Kalimeris la studiourile sale Black Rock, din Santorini, Grecia. Kalimeris este cunoscut pentru colaborările cu nume importante ale rockului internaţional, că Joe Bonamassa, Steve Harris şi mai tinerii One Republic.

Masterizarea iniţială s-a făcut în California, iar pentru cea finală, formaţia l-a ales pe Svante Forsback care a lucrat la disc în studioul Chartmakers din Helsinki , Finlanda. Producătorul a muncit în trecut pentru formaţii că Rammstein, Volbeat, Amorphis şi multe altele.

În clipa de faţă, GTG pregăteşte materialele promoţionale pentru viitoarea lansare, fiind ocupată cu realizarea videoclipurilor, a artwork-ului şi a şedinţelor foto! Grupul doreşte ca noul album să fie o piesă de rezistenţă a metalului autohton şi nu numai, motiv pentru care a şi apelat la ajutorul unor ingineri de excepţie.

Primul single, însoţit de videoclip, este „pe ţeavă” şi ne va fi prezentat în cel mai scurt timp!

Fiţi cu ochii în patru după detalii referitoare la bând support, invitaţii speciali şi program. Acestea vor fi dezvăluite cât de curând.

Goodbye To Gravity înseamnă:

Andrei Galut – voce (câştigător „Megastar” în 2008)
Alex Pascu – bas
Vlad Telea – chitară
Bogdan Lavinius – tobe
Mihai Alexandru – chitară