Google Earth pentru Civil 3D 2007

Apropo.ro / 29.06.2006, 12:46
Google Earth pentru Civil 3D 2007
Compania americana Autodesk, a lansat unealta de editare Autodesk Civil 3D 2007 Extension for Google Earth, conceputa pentru inginerii civili si topometrii. Conform anuntului companiei, inginerii pot transmite pe web informatii cartografice si geospatiale ale proiectelor la care vor

Compania americana Autodesk, a lansat unealta de editare Autodesk Civil 3D 2007 Extension for Google Earth, conceputa pentru inginerii civili si topometrii.

Conform anuntului companiei, inginerii pot transmite pe web informatii cartografice si geospatiale ale proiectelor la care vor avea acces atât proiectantii si membrii comitetelor de supraveghere cât si publicul larg.

Extensia Google Earth pentru Civil 3D 2007 ofera functionalitati pentru publicare pe Google Earth, colaborare si transmitere de informatii, manipulare a datelor de proiect, vizualizare si prezentari.

Google Earth pentru Civil 3D 2007 este oferit gratuit pentru download.

Pentru a folosi extensia, utilizatorii trebuie sa aiba instalate atât Civil 3D 2007 cât si Google Earth, extensia de la Autodesk fiind compatibila atât cu versiunea gratuita a lui Google Earth cât si Google Earth Plus si Google Earth Pro.

În România, produsele software Autodesk sunt disponibile prin distribuitorul autorizat A&C International.

Mediafax Business/ IT