Google lanseaza un concurs foto international

Apropo.ro / 11.11.2011, 11:46
Google lanseaza un concurs foto international
Google lanseaza o competitie internationala pentru a descoperi fotografii geniali ai viitorului.

In primele 100 de zile de la lansarea Google+, peste 3,4 miliarde de imagini au fost incarcate pe acest serviciu. Bazandu-se pe aceste informatii, Google a facut un parteneriat cu Galeriile Saatchi din Londra pentru a oferi fotografilor tineri o sansa sa isi arate lucrarile intr-o galerie de renume.

Userii pot incarca pana la 8 fotografii, pana pe 31 ianuarie 2012, in urmatoarele 10 categorii: Me (Eu), Travel (Calatorii), Fashion (Moda), Action (Actiune), Street (Stradal), Sport (Imagini sportive), Night (Fotografie nocturna), Sound/Silence (Sunete/Liniste), Point of View (Punct de vedere).

Ca premii, Google va oferi celor care vor fi clasati in top 100 cate un telefon Samsung Galaxy Nexus, finalistilor din Top 10 li se vor expune lucrarile la Saatchi Gallery, Londra, timp de doua luni (cu excursii platite pentru finalisti + 1 prieten pana in Londra la inaugurare) iar marele premiu va consta intr-o excursie foto, destinatia fiind aleasa de castigator, alaturi de un instructor foto.

Din pacate (sau din fericire pentru unii) concursul este adresat studentilor de pana in 18 ani, scopul fiind de descoperire a noilor talente in materie de fotografie.

Acestia isi pot incarca fotografiile pe o platforma online care poate fi accesata aici.