Google Maps lansează hărți cu interioare, în Londra

De: Dragos Tanase / 04.07.2012, 11:30
Google Maps lansează hărți cu interioare, în Londra
Pentru cei care își vor petrece vara în Londra, cu ocazia Jocurilor Olimpice din acest an, Google Maps pube la dispoziție hărți cu interioarele a mai multor puncte de atracție din capitala Angliei.

Serviciul de hărți interioare al Google Maps a fost lansat prima oara anul trecut, unde mai multe puncte de atracție din SUA și Japonia au fost prezentate publicului.

Astăzi, gigantul motor de căutare a decis că este un moment oportun să lanseze același lucru și în capitala mondială a Jocurilor Olimpice 2012, în Londra.

Așadar, nu vă veți mai simți pierduți prin stațiile de tren, încercând să aflați de unde să vă luați o cafea, nu va mai trebui să vă rușinați când întrebați alte persoane unde este departamentul de lenjerie în marile magazine, toate aceste informații de localizare vor fi disponibile în mai mult de 40 de puncte de interes din Londra (printre care vor fi magazine universale, galerii de artă, aeroporturi sau stații de tren).

Pentru a le accesa, veți avea nevoie ca dispozitivul portabil să fie conectat la Google Maps și să faceți zoom pe zona care prezintă interes.