Google ofera un pachet software gratuit

Apropo.ro / 12.01.2006, 13:17
Google ofera un pachet software gratuit
Google distribuie un pachet software startup gratuit cu scopul de a-si promova portalul si a-si creste vanzarile de reclame online. Noul Google Pack include o selectie de aplicatii Google deja disponibile independent, plus un abonament gratuit la software-ul Norton anti-virus pe sase

Google distribuie un pachet software startup gratuit cu scopul de a-si promova portalul si a-si creste vanzarile de reclame online.

Noul Google Pack include o selectie de aplicatii Google deja disponibile independent, plus un abonament gratuit la software-ul Norton anti-virus pe sase luni.

In plus, pachetul include browserul open-source Firefox, Adobe Reader pentru gestionarea fisierelor PDF, un media player RealNetworks si programul de mesagerie instant Trillian de la Cerulean Studios.

Un screensaver Google care poate afisa automat fotografii stocate pe PC-ul utilizatorului a aparut prima data ca parte a Google Pack.

Pachetul include unelte pentru instalarea cu usurinta a aplicatiilor si pentru updatarea lor dupa ce au fost instalate pe PC-ul utilizatorului.

Google spera ca prin oferirea unui mod usor de download si de continut mai sigur, utilizatorii vor deveni mai loiali brandului Google si vor vizualiza mai multe din reclamele sale.

Sursa: www.computerweekly.com, preluat de SmartNews.