Google+ se da batut. Nu mai vaneaza numele false

Apropo.ro / 21.10.2011, 13:18
Google+ se da batut. Nu mai vaneaza numele false
Reteaua de socializare a gigantului motor de cautare, Google+ a anuntat ca in curand va permite crearea de conturi noi cu pseudonime in locul numelor reale.

In caz ca nu stiati, reteaua de socializare Google+ nu permite, momentan, crearea de conturi noi folosind pseudonime, ci doar numele real.

Acest lucru se va schimba in curand deoarece Sergey Brin, co-fondator Google, a anuntat la conferinta Web 2.0 din Hong Kong ca va fi ok ca userii sa aiba alte forme de identitate pe Google+.

In paralel Google+ pregateste si paginile de brand (dupa un mic scandal in care companiile Nike si Coca-Cola au incercat sa isi faca pagini de brand ), un gol pe care trebuiau sa il completeze neaparat pentru a putea concura cu Facebook.

Desi aceasta retea de socializare a inceput cu restrictii foarte „dure”, se pare ca vor fi nevoiti sa se modeleze dupa cerintele maselor, pentru a rezista si pentru a se dezvolta mai mult.

La aceeasi conferinta, Bradley Horowitz, vicepresedintele departamentului de Product Management pentru Google+, a specificat ca se lucreaza si la incorporarea Google Apps in reteaua de socializare.