GORAN Bregovic la Bucuresti: Program si reguli de acces si alte informatii utile

Apropo.ro / 23.08.2015, 10:00
GORAN Bregovic la Bucuresti: Program si reguli de acces si alte informatii utile
Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta , in cadrul primei editii a festivalului intercultural, BARO FORO

Festivalul va avea loc pe 29 august la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra  si GIPSY CASUAL.

Doua categorii de bilete (Categoria A – VIP si categoria B) au fost suplimentate iar acum este momentul sa aflam programul si regulile de acces.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenele Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 17:00 iar prima trupa, Zuralia Orchestra si Rona Hartner, cu un program balcanic gospel urca pe scena la ora 18:00. Provincialii vor ataca scena incepand cu ora 18:45 urmati apoi de la ora 19:30 de un show inedit Zuralia Orchestra cu un show special gipsy. Incepand cu ora 20:30 Gipsy Casual va asteapta cu multe surprize iar maestrul Bregovic va urca pe scena la ora 22:00 pentru un show de peste 90 de minute.