Gotye lansează un nou hit, format din cover-urile fanilor (Video)

Apropo.ro / 13.08.2012, 10:30
Celebrul artist Gotye, cunoscut pentru piesa "Somebody That I Used To Know", reușește să mențină melodia în topuri remixând sute de cover-uri făcute de fanii săi, postate pe internet.

Piesa „Somebody That I Used To Know” a lui Gotye (featuring Kimbra) a reușit să depășească 300 de milioane de afișări pe Youtube în câteva luni de la lansare, ceea ce o clasează pe locul 9 în Top 100 virale Youtube.

Ca la orice clip viral era de așteptat ca multe persoane să faca cover după această melodie și fiecare a adăugat o notă personală în încercarea de a aduna cât mai multe afișări.

Luând o decizie extrem de potrivită, artistul a decis să se folosească de toate aceste mini virale la melodia sa și să își remixeze propriul clip cu sutele de cover-uri încărcate pe Youtube.

Mixul final poartă numele de „Somebodies” și, în mai puțin de 24 de ore de la lansare, clipul a adunat deja peste 270.000 de afișări.

Probabil că nu va avea același impact ca melodia originală, însă ideea este foarte bună și sperăm să vedem acest lucru și din partea altor artiști deveniți virali pe Youtube.