GPS roz de la Garmin

De: Mirel Mircea / 18.12.2007, 17:21
GPS roz de la Garmin
Ce poate fi mai dulce decat un GPS roz? Evident un lollypop invelit in roz. Garmin aduce in Romania varianta roz a nüvi 250

Garmin aduce in Romania varianta roz a navigatorului auto nüvi 250. Acesta are un design elegant si ofera, in principal doamnelor, beneficiile unui sistem premium la o un pret mic. Dispune de harti regionale, europene sau internationale care includ Europa si America de Nord.

“nüvi 250 este un nou pas facut de Garmin in largirea gamei de dispozitive de navigare personala (PND)”, a spus Bogdan Condurateanu, Director Tehnic Sheba Distribution, distribuitorul Garmin in Romania. “Noul nüvi este perfecte pentru cei care doresc un produs bun la un pret competitive, dar care sa nu faca compromisuri la capitolele stil sau calitate. nüvi 250 este foarte usor de folosit si poate fi utilizat imediat ce este scos din cutie. Este atat de mic incat incape in buzunar sau intr-o geanta de mana asa ca poti sa il iei oriunde si chiar sa il folosesti pentru a te descurca pe strazile din oras chiar și atunci cțnd ești pieton. nüvi 250 este ideal pentru un incepator in folosirea sistemului de navigare care vrea un produs sigur, stilat si la un pret bun.”

Sistemul ultra-usor de navigare nüvi 250 face usoara folosirea unui dispozitiv GPS de catre oricine. Noul design al nüvi incorporeaza o antena interna GPS care-l face mai subtire si mai simplu de montat in masina, de transferat intre masini sau demontat si folosit pe strada. Ecranul intuitiv de intampinare, cu mesajele precum “incotro?” sau “vezi harta”, permite utilizatorilor sa gaseasca rapid o adresa anume sau numele unui loc sau sa caute o destinatie. Directionarile vocale sunt foarte prompte, de la strada la strada, pana cand soferul ajunge la destinatie. Daca ai gresit o strada de pe ruta, nüvi recalculeaza ruta si te duce pe drumul corect.

Cei care sunt familiari cu “kitul de calatorie” disponibil la nüvi-urile premium, vor aprecia la nüvi 250 vizualizatorul de imagini incorporat, calculatorul, convertorul de valuta si ora exacta de pe toate fusurile orare. Pentru o siguranta sporita, Garmin a inclus Garmin Lock, un sistem de prevenire in caz de furt care dezactiveaza unitatea. Utilizatorii pot adauga la hartile preincarcate puncte de interes personalizate (POI’s) cum ar fi magazine de haine sau saloane de infrumusețare, masaj și fitness. Versiunile europene ale lui nüvi 250 vin presetate cu informatii despre amplasarea camerelor de supraveghere.

Cu dimensiuni care nu depasesc cele ale unui un pachet de carti, nüvi castiga in atractivitate si prin ecranul tactil luminos. Singurul buton al aparatului este cel de pornire/oprire ce poate fi blocat pentru a evita apasarea sa din greseala. Nüvi are un slot de card SD pentru extinderea memoriei si pentru alte facilitati.

Pretul sau este de 789 Lei si se gaseste in reteaua distribuitorilor Garmin.