GQ: Mila Kunis este „cea mai atractiva femeie”

Apropo.ro / 15.11.2011, 13:21
Incet dar sigur, ucrainianca Mila Kunis ajunge in randul celor mai apreciate vedete de la Hollywood, fiind desemnata "cea mai atragatoare femeie" de revista GQ.

Actrita Mila Kunis, in varsta de 28 de ani, a fost desemnata drept „cea mai atragatoare femeie”, in revista GQ.

In topul anual GQ Men of the Year 2011 au intrat si alte vedete, carora le-au fost acordatate diverse calificative.

Mila Kunis

Astfel, barbatii anului 2011 sunt: Jay-Z (The King), Justin Timberlake si Jimmy Fallon (The Showmen), Michael Fassbender (The Breakout).

Mila Kunis, despre care se zvoneste ca ar fi avut o relatie scurta cu Justin Timberlake, apare intr-o ipostaza foarte sexy in revista GQ, purtand sutien roz si machiaj „smoky eyes”.

Jay-Z

Ea va interpreta un rol scurt in filmul „Muppets”, in care mai joaca Jason Segel, Amy Adams si Rashida Jones. „Muppets”, cea mai amuzanta familie de papusi din istorie, se reuneste pe marile ecrane incepand din 12 ianuarie 2012. Dupa o absenta de 12 ani, ideea unui nou film „Papusile Muppets” a venit de la un fan al acestora, actorul Jason Segel, care s-a ocupat si de scrierea scenariului.

„Regele” Jay-Z a vorbit, intr-un interviu acordat GQ, despre moartea prematura a tatalui sau, dar si despre Beyonce, care ii va darui primul copil, anul viitor.