GQ: Mitt Romney este cea mai neinspirată persoană a anului

De: Marian Andrei / 28.11.2012, 17:30
GQ: Mitt Romney este cea mai neinspirată persoană a anului
În timp ce majoritatea revistelor fac, la sfârșit de an, topuri cu persoane publice care au realizat în cursul anului mai mult decât am putea realiza noi, oamenii obișnuiți, redactorii revistei pentru bărbați GQ au considerat că ar trebui să îi cunoaștem și pe ceilalți, cei care nu s-au remarcat decât prin "eșecurile" de care au avut parte în timpul anului.

Deși Mitt Romney, fostul candidat la președinția SUA din partea Partidului Republican, se află pe prima poziție a topului de 25 de persoane, redactorii GQ subliniază că poziția în clasament este absolut aleatoare, deoarece influența fiecărui „premiat” asupra opiniei publice a fost egală cu zero, deci nu poate avea loc nicio departajare, „zero-urile fiind egale între ele„.

Potrivit revistei, Mitt Romney nu a entuziasmat pe nimeni, nici măcar pe alegătorii lui, fiind la fel de atractiv ca ultimul client dintr-un bar la ora închiderii.

Madonna ar trebui să lase locul generației tinere

Din Top nu lipsesc nume celebre, cum ar fi Madonna, Dwight Howard, Gotye, George Zimmerman, Michelle Obama, Lance Armstrong, Billy Crystal, Adam Sandler sau Hulk Hogan.