Grădina zoologică unde animalele sunt libere, iar oamenii stau în cușcă

De: Carmen Ulian / 14.01.2015, 10:00
Grădina zoologică unde animalele sunt libere, iar oamenii stau în cușcă
O grădină zoologică din China oferă vizitatorilor o experiență unică și de neuitat. O plimbare în cușcă, printre animalele lăsate libere.

Grădina Zoologică Lehe Ledu din orașul chinez Chongqing a rezervat cuștile oamenilor, în timp ce leii și tigrii se plimbă liberi în jurul lor. Acest tip de inversare a rolurilor vrea să arate oamenilor cum este să stai față în față cu un prădător, în loc să-l privești de la distanță și în siguranță.

Serviciul lor a devenit popular, iar grădina vinde bilete chiar și pentru următoarele trei luni. Vizitatorii intră într-o mașină echipată cu plasă și gratii de siguranță, după care sunt plimbați prin parcul zoologic, printre animalele feroce.

zoo

Pentru ca oamenii să simtă adrenalina la maximum, administratorii grădinii pun bucăți de carne pe gratiile mașinii pentru a ademeni felinele carnivore.

Vizitatorii sunt avertizați să nu încerce să mângâie animalele și nici să scoată mâinile printre gratii, pentru a nu fi răniți.

Niciunul dintre cei care s-au plimbat prin grădina zoologică Lehe Ledu spune că nu a mai experimentat așa ceva. Să fie tensionați și să simtă teama atunci când privesc direct în ochi prădătorii care atacă cușca.