Grammy 2014: Madonna a purtat o creație a româncei Andreea Bădală

Apropo.ro / 28.01.2014, 13:30
Grammy 2014: Madonna a purtat o creație a româncei Andreea Bădală
Cântăreața Madonna a purtat, duminică, la cea de-a 56-a ediție a galei premiilor Grammy, un corset alb Zest, care face parte din colecția Murmur by Andreea Bădală.

La gala premiilor Grammy, Madonna a apărut pe scenă într-un costum alb bărbătesc. La acest costum, cântăreața a asortat corsetul Zest, care face parte din colecția Murmur by Andreea Bădală, potrivit unui anunț postat pe contul oficial al brandului de pe paltforma de socializare Facebook.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Considerată „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită și „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este și cea mai bine vândută cântăreață din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Madonna nu este singura celebritate internațională care a îmbrăcat unele dintre creațiile designerului român Andreea Bădală.

Beyonce a apărut cu un corset din portofoliul brandului românesc Murmur în noul ei videoclip „Pretty Hurts”, iar Britney Spears a purtat un model asemănător pentru filmările clipului „Work B**ch”.

Citește mai multe detalii despre vedetele internaționale atrase de hainele creatorilor români, pe Mediafax.ro