Grand Prix-ul României la Super Moto

Apropo.ro / 22.07.2004, 11:14
Grand Prix-ul României la Super Moto
A doua etapa a Campionatului Mondial de Super Moto, Grand Prix-ul României 2004, se va desfașura, la sfîrșitul saptamînii, pe motodromul VIK Power de la Arad. La competiția organizata de clubul Dual Racing Team, sub egida Federației Internaționale de Motociclism,

A doua etapa a Campionatului Mondial de Super Moto, Grand Prix-ul României 2004, se va desfașura, la sfîrșitul saptamînii, pe motodromul VIK Power de la Arad.

La competiția organizata de clubul Dual Racing Team, sub egida Federației Internaționale de Motociclism, vor participa concurenți din opt țari, la cele doua categorii S1 și S2.

La categoria S1, România va fi reprezentata de piloții Peter Gagyi și Florian Pop, de la CS Steaua General Turbo. Ceilalți 22 de concurenți înscriși la S1 sînt din Franța, Belgia, Italia, Elveția, Anglia și Cehia. La competiție va participa și campionul mondial en-titre, belgianul Eddy Seel.

La categoria S2 vor participa 24 de concurenți, din Belgia, Italia, Franța, Spania, Elveția și România, reprezentata de Marcel Butuza (CS Vestra Zarnești) și Zoltan Fazekas (CS Smart Brașov). 

Mediafax