Grasa si frumoasa – cele mai sexy plinute din lume (Poze)

De: Dragos Tanase / 10.03.2011, 16:09
In lume, exista un miliard de supraponderali, 300 de milioane dintre ei fiind obezi din punct de vedere clinic. Pentru unii, acest aspect e motiv de despresie, pentru altii de lauda. Vezi o galerie foto cu femei mandre de aspectul si greutatea lor.

Un studiu american, publicat in Archives of Internal Medicine, spune ca femeile care consuma zilnic doua pahare cu vin, bere sau tarie sunt mai putin expuse riscului de ingrasare in comparatie cu cele care nu consuma alcool deloc.

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Cum arată o femeie care nu s-a epilat un an și jumătate!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

 

GALERIE FOTO

Romantica, pe scara prea ingusta a casei

Romantica, pe scara prea ingusta a casei

Alt studiu, dar realizat de cercetatori greci, spune ca persoanele casatorite sunt expuse unui risc de obezitate de cel putin doua ori mai mare decat persoanele celibatare.

Semineul e stins, dar flacara pasiunii e aprinsa...

Semineul e stins, dar flacara pasiunii ramane aprinsa…

Una dintre cele mai influente persoane de pe glob, Oprah si-a pus in gand sa educe populatia si sa puna stop fenomenului obezitate. Nu e cazul celor din aceste fotografii, fara intentia de a fi rautaciosi!

Sunt grasa si frumoasa! Canapeaua rezista...

Sunt grasa si frumoasa! Canapeaua rezista…

Si totusi… persoanele supraponderale din Marea Britanie ar putea fi platite pentru a pierde din greutate, in cadrul unei scheme de eradicare a obezitatii. E cazul celor din aceste fotografii, fara intentia de a fi rautaciosi!