Grasu XXL, implicat într-un accident soldat cu cinci morți

Apropo.ro / 24.02.2013, 14:30
Grasu XXL, implicat într-un accident soldat cu cinci morți
Cinci persoane și-au pierdut viața și alte câteva au fost rănite în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs pe DN7, după ce un autoturism și un microbuz s-au izbit frontal.

Tragedia a avut loc între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, la kilometrul 190-480 de metri, în zona localității vâlcene Călimănești.

Circulația a fost întreruptă timp de două ore și un sfert din cauza accidentului rutier produs în jurul orei 0:45.

Din cercetări a reieșit că, din cauza neadaptării vitezei în condiții de carosabil umed, un autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Grasu XXL se află printre cei răniți

„Accidentul a avut loc într-o porțiune de drum drept, iar primele cercetări arată că șoferul Opelului, înmatriculat în Bulgaria, după o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, cu ploaie și carosabil umed și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens, unde s-a izbit violent de un microbuz care circula regulamentar”, a declarat șeful Poliției Rutiere Vâlcea, inspector principal Florian Ioniță, pentru sursa citată.

Rapperul Nichifor Dragoș cunoscut ca Grasu XXL se află printre cei răniți, el fiind la bordul microbuzului implicat în accident, însă nu a suferit răni grave și se află în afara oricărui pericol, precizează sursa citată.