Grasu XXL şi Ami au lansat videoclipul piesei “Deja vu”

De: Cătălina Matei / 25.11.2013, 14:00
Grasu XXL şi Ami au lansat videoclipul piesei “Deja vu”
Grasu XXL şi Ami au lansat un videoclip inedit, pentru piesa “Deja Vu”, single care a devenit rapid hit şi se bucura de un mare succes: la mai puţin de o lună de la lansare, melodia a înregistrat peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube! În plus, "Deja Vu" ocupa pentru a doua săptămână la rând prima poziţie în topul celor mai difuzate piese din România.

Clipul a fost regizat de Spike (Evil Twin Studio), cu participarea a doi dintre cei mai apreciaţi dansatori din România:  Dragoş Cristian Istvan Roşu şi Luiza Comsa, cunoscuţi de la emisiunea „Dansez pentru Tine” şi de la şcoala de dans Moty Dance Studio.

Luiza şi Istvan prezintă prin intermediul mişcărilor sublime de dans contemportan toate sentimentele exprimate de piesa “Deja vu”: pasiune, ura, gelozie, resemnare şi iertare, iar dânsul celor doi este completat de o serie de inovaţii grafice spectaculoase care vin în completarea poveştii din videoclip.

În videoclip îi veţi vedea, pe lângă cei doi dansatori, şi pe Grasu XXL şi Ami, care îşi vor interpreta fiecare rolul asumat în versuri.

Puteţi urmări aici videoclipul Grasu XXL feat. AMI – “Deja vu”, un produs MediaPro Music şi MusicExpertCompany

http://www.youtube.com/watch?văGfAe08Rjx6Y.