Grasu XXL vs. Loredana la Sala Polivalentă din Bucureşti pe 21 noiembrie

De: Alexandra Necsoiu / 16.10.2018, 15:17
Grasu XXL vs. Loredana la Sala Polivalentă din Bucureşti pe 21 noiembrie
Pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Red Bull Music SoundClash îşi propune să-ţi clatine lumea şi convingerile din nou. Se iau doi artişti din două galaxii muzicale diferite, se-agită două armate de fani credincioşi şi se lansează pe orbită într-o confruntare epică live. Două scene faţă în faţă, 4 runde antrenante, o singură miză: aplauzele tale! Grasu XXL o provoacă pe Loredana la battle în ediţia cu numărul 2 a Red Bull Music SoundClash în România. Presale: biletele sunt disponibile pe www.redbull.ro/soundclash la preţul de 59 lei până pe 28 octombrie.

Excentrică, inconfundabilă, Loredana e diva rebelă şi versatilă prin definiţie. De la muzică la look, niciun registru nu e intangibil pentru ea. Pop, dance, soul, jazzrock, punk, funk, fusion, folclor, influenţe lăutăreşti: Loredana a deschis toate uşile şi-a bătut toate cărările de-a lungul carierei, reinventându-se cu o putere de neegalat şi rămânând autentică în tot acest timp, pe primul loc în topurile radiourilor şi în inimile fanilor.

„De când mă ştiu mi-au plăcut provocările şi-am încercat să fac lucrurile diferit faţă de restul lumii, într-un mod care să ma reprezinte. Îmi doream de multă vreme să colaborez cu Grasu XXL. Acum, am ocazia, într-un show cu multe provocări, şi de-o parte şi de alta. Abia aştept, ştiu sigur că pentru spectatori va fi super-distracţie. Şi pentru noi, cei de pe scenă. Vi-l imaginaţi pe Grasu XXL interpretând un cântec de-al meu?!”. Vezi cum îl provoacă Loredana pe Grasu XXL la SoundClash!

De 20 de ani, Grasu XXL face istorie în hip-hop. Agresiv, ironic, furios, hip hop-ul lui te face să-l iubeşti sau să-l deteşti, fără cale de mijloc. Are zeci de piese difuzate în heavy-rotation, milioane de ascultări online, şi-şi revendică supremaţia în underground, adunând în jurul Okapi Sound, brigada sa muzicală, o comunitate numeroasă şi loială. Ultimul său album, „În Labirint”, este primul material lansat în formula Grasu XXL şi Guess Who şi este disponibil pe toate platformele de streaming şi download, urmând să fie lansat pe CD.

.„Anul trecut am fost invitat de către băieţii de la CTC ca wildcard-ul lor, a fost prea marfă… şi ce au pregătit ei m-a rupt în două, a fost o seară pe care nu o s-o uit prea curând. În momentul în care am fost sunat şi mi s-a propus SoundClash-ul de anul ăsta am zis instantaneu „DA!”, când mi s-a zis şi că e cu Loredana a fost clar că o sa fie ceva foarte grav! De abia aştept să vină 21 noiembrie să vedeţi şi auziţi ce v-am pregătit”. Vezi cum o provoacă Grasu XXL pe Loredana la SoundClash!

Red Bull Music SoundClash este o confruntare muzicală unică, o rivalitate ce-i scoate pe artişti din zona de confort şi îi aruncă într-un Armageddon al ritmurilor improvizate şi paselor muzicale. Cum se va desfăşura showul de pe 21 noiembrie:

• THE WARM UP – Fiecare artist cântă 3 piese din repertoriul propriu.
• RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Artiştii abordează un hit celebru în dulcele stilul propriu.
• RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Loredana începe o piesă, Grasu XXL o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul lui, apoi începe Grasu XXL şi preia Loredana… timp de 4 piese.
• RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Artiştii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
• RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare artist aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Aşteaptă-te la neaşteptat în toate punctele-cheie ale jocului, pentru că SoundClash e mai mult decât o competiţie obişnuită, e o colaborare-provocare creativă pe care o vezi o dată-n viaţă. Ce faci dacă inima ta începe să bată pentru echipa adversă? Ce faci dacă auzi melodia ta preferată cântată cum nu te-ai mai gândit până acum, atât de frumos încât palmele tale aplaudă singure? Ce faci când muzica contează mai mult decât galeria?

Anul trecut, în 2017, la primul Red Bull Music SoundClash din România, într-un impresionant spectacol sold-out, CTC şi Carla’s Dreams s-au duelat în rime în faţa a 3000 de fani. După urale peste urale, răbufniri emoţionale vulcanice şi invitaţi-surpriză de soi (Delia a jucat pentru echipa Carla’s Dreams, iar Grasu XXL a fost asul din mânecă pentru CTC) Controlul Tehnic şi-a dovedit încă o dată Calitatea şi a câştigat marele duel în faţa Carla’s Dreams. „E muzică. Nu-i cea mai bună, dar e-a noastră. Şi nu cred că-i unul să poa’ să spună că-i cea mai proastă. Trece prin suflet, îmi curge prin sânge, deci înţelege, n-am cum s-o dau mai încet. Şi e ciudat c-aş vrea s-o împart cu toată lumea” au fost ultimele versuri care au răsunat în boxele Polivalentei anul trecut. 

De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în faţa fanilor dueluri artistice creative cu miză emoţională enormă. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live, şi DJ se băteau pentru atenţia publicului. Prima ediţie a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Experienţa se trăieşte cel mai bine între cele 2 scene. De aceea, au fost puse în vânzare doar bilete cu locuri în picioare. După epuizarea lor vor fi puse în vânzare bilete cu locuri în tribune. Bilete şi informaţii pe http://www.redbull.ro/soundclash.