Green Tea, un loc unic in Bucuresti

Apropo.ro / 04.03.2008, 17:04
Green Tea, un loc unic in Bucuresti
Ceainaria GreenTea este un loc deosebit, unde poti savura o ceasca de ceai in liniste, departe de fumul de tigara.

Daca nu esti fumator si cauti un loc unde sa iesi cu prietenii, Ceainaria GreenTea este un loc deosebit, unde poti savura o ceasca de ceai in liniste, departe de fumul de tigara.

Ceainaria isi are locatia intr-o superba casa cu parfum interbelic si atmosfera calda situata pe str. Burghelea nr.24, sectorul 2.

De la intrare te va intampina un decor interesant si vei avea placerea sa descoperi putin din farmecul a patru culturi diferite in patru saloane: Clasic, Japonez, Indian si Micul Paris.

Dupa parerea mea este un loc unic in care te simti ca acasa datorita servirii ireprosabile dar si pentru ca aici gasesti tot ce ai nevoie pentru a petrece o seara placuta. Daca vrei sa te distrezi cu prietenii, gasesti carti de joc, scrabble sau sah iar daca esti un pasionat al lecturii nu se poate sa nu gasesti un roman pe placul tau. In plus in orice loc al ceainariei ai acces gratuit la Internet Wireless.

Vei putea sa alegi din peste 100 de sortimente de ceai aduse din intreaga lumea, deci vei gasi cu siguranta o aroma care sa fie pe gustul tau.

Ceainaria are si un magazin de unde iti poti achizitiona ceaiuri, accesorii pentru ceai, ceainice, carti vechi si noi.

Green Tea este un loc unic in Bucuresti in care cu siguranta vei deveni un obisnuit al casei odata ce i-ai calcat pragul.

Ce zici, nu-i asa ca suna interesant?

Trimite urari de martisor prin Free Sms!