Grigorie, incert în continuare

Apropo.ro / 15.07.2004, 10:02
Grigorie, incert în continuare
Mijlocașul dinamovist Ștefan Grigorie a efectuat, miercuri dimineața, un examen cu rezonanța magnetica și apoi a plecat la Brașov, unde formația pregatita de Ioan Andone se afla într-un stagiu de pregatire. Situația medicala a mijlocașului

Mijlocașul dinamovist Ștefan Grigorie a efectuat, miercuri dimineața, un examen cu rezonanța magnetica și apoi a plecat la Brașov, unde formația pregatita de Ioan Andone se afla într-un stagiu de pregatire.

Situația medicala a mijlocașului Ștefan Grigorie, înaintea primului meci cu Zilina, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, este departe de a fi rezolvata. Deși ar fi trebuit sa ajunga de marți seara în cantonamentul de la Brașov, Grigorie a ramas în București și a efectuat, miercuri dimineața, înca o rezonanța magnetica. „În continuare simte dureri musculare la piciorul drept, nervul sciatic fiind atins”, a spus medicul Liviu Batineanu, prezent cu fotbalistul dinamovist la controlul medical. 

Ioan Andone a condus, miercuri dimineața un antrenament pe stadionul „Carpați” din Brasov, dupa ce ploaia anulase ședința de pregatire de marți seara. Tehnicianul dinamovist a avut la dispoziție 21 de jucatori, plus patru portari, Grigorie și Dragan aflîndu-se în București. Dragan se pregatește separat în Capitala, resimțind dureri la genunchiul drept la care s-a operat vara trecuta. Atacantul dinamovist va efectua, joi dimineata, un test RMN.

Mediafax