Grumpy Cat a câștigat peste 100 de milioane de dolari, în doi ani de zile

De: Carmen Ulian / 09.12.2014, 12:00
Sursă de inspirație pentru o mulțime de meme-uri haioase, videoclipuri, cărți, filme, etc, Grumpy Cat a devenit, alături de stăpânul său, una dintre cele mai bogate pisici din lume. Are cel mai bine vândut chip din lume și a devenit un brand.

Senzația Grumpy Cat apărea online în urmă cu doi ani pe când felina făcea 15,7 vizualizări pe youtube. A devenit la fel de celebră, sau chiar mai bine, decât staruri consacrate.

Felina morocănoasă (născută cu handicap, mică de înălțime și chip de supărată ) a fost mediatizată de stăpâna ei Tabatha Bundesen din Morristown, Arizona, care este mândră de pisicuța ei în vârstă de doi ani.

grumpy cat

Nici ei nu îi trecea prin minte că felina va deveni celebră într-un timp atât de scurt. La puțină vreme după ce a postat imagini cu ea pe internet, stăpâna și-a dat demisia din postul de chelneriță. Contractele nu au întârziat să apară. Toată lumea o dorea pe Grumpy Cat, Tardar Sauce pe numele real!

Grumpy Cat este o prezență obișnuită la sediul marilor reviste, este o prietenă a vedetelor, cu care nu a ratat ocazia de a se poza, este cea mai mare vedetă de pe planetă.

grumpy cat

Grumpy Cat are 512.000 admiratori pe Instagram și 255.000 pe Twitter. Chipul ei apare pe calendare, tricouri, alte lucruri personalizate, are o linie de produse de cafea cu gheață, produse alimentare pentru pisici. 

În ce privește filmul „Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever”, ce va fi lansat pe dvd pe 16 decembrie, ar putea fi un rival de temut pentru clasicul ”Singur Acasă”.

grumpy cat

Celebră și cu bani, Grumpy Cat a devenit unul dintre cel mai bine vândute branduri din lume. Cine nu o adoră?