Gruparea Anonymous saluta miscarea de protest din Romania

De: Marian Andrei / 19.01.2012, 12:54
Intr-un clip postat pe Youtube, gruparea Anonymous saluta miscarile de protest ce au loc in Romania.

Iata textul mesajului, care este acompaniat de imagini inregistrate in cele sase zile de protest:

Salutari romanilor, suntem Anonimii!

V-ati alaturat, in fine, luptei globale pentru o viata mai buna.

Dupa 22 de ani de furturi, minciuni si manipulari, perpetuate de guvernarile voastre si de media corporatista, vocile voastre se fac auzite din nou pe strazile oraselor voastre.

Trebuie sa intelegeti ca inlaturarea unui om si alegerea altuia nu rezolva problemele. Asta nu va face decat sa perpetueze circul politic care s-a desfasurat in fata ochilor vostri pentru 22 de ani. Trebuie sa intelegeti ca intreaga clasa politica este corupta si nu serveste interesele populatiei, asa cum ar trebui sa o faca.

Multi dintre voi stiu ca lumea este in schimbare, multi o simtiti inauntrul vostru. Nu va pierdeti speranta, fiindca Anonimii sunt alaturi de voi. Trebuie sa ne unim impotriva guvernelor noastre si sa ne facem vocile auzite, fiindca suntem oamenii care vor sa puna punct sclaviei economice si monetare.

Ridica-te Romania!

Pentru o democratie reala, pentru viitorul identitatii talesi pentru traditiile poporului tau, ridica-te pentru o schimbare adevarata!

Suntem Anonimii, treziti-va!!!

Grupul Anonymous (Anonim sau Anonimii) este un grup de tineri activisti al carui scop este potrivit propriilor declaratii "eliberarea oamenilor de sub opresiune". Logo-ul acestui grup este un barbat fara cap imbracat in costum, reprezentand faptul ca grupul nu are lideri. Modalitatea de lupta aleasa este penetrarea retelelor informatice ale tintei si, dupa caz, postarea de diferite mesaje, blocarea accesului sau publicarea de date considerate confidentiale, grupul revendicand mai multe atacuri informatice asupra site-urilor unor corporatii, guverne sau institutii internationale.