Gruparii FC Argeș i-a fost ridicata sancțiunea cu neprogramarea

Apropo.ro / 08.03.2006, 10:45
Gruparii FC Argeș i-a fost ridicata sancțiunea cu neprogramarea
Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a decis, marți, suspendarea aplicarii sancțiunii dictate împotriva grupari FC Argeș privind neprogramarea în Divizia A pâna la achitarea integrala a datoriilor catre gruparea CS Internațional FC Pitești, se arata

Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF a decis, marți, suspendarea aplicarii sancțiunii dictate împotriva grupari FC Argeș privind neprogramarea în Divizia A pâna la achitarea integrala a datoriilor catre gruparea CS Internațional FC Pitești, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

CSJ a luat aceasta decizie, dupa ce reprezentanții celor doua cluburi au ajuns la o înțelegere pe data de 28 februarie. Suma datorata de FC Argeș rezulta din contractul de cesiune încheiat între cele doua cluburi, contract prin care gruparea CS Internațional a cedat catre divizionara A toate drepturile pe care le avea asupra jucatorilor Emil Dica, Florin Hidișan, Ionuț Modoran, Cosmin Nastasie și Robert Neagoe.

În acest caz, CSJ a stabilit un nou termen, pe data de 14 martie, când se va verifica daca FC Argeș a platit suma datorata, care, potrivit înțelegerii dintre cele doua cluburi, trebuie achitata în doua tranșe, cu termene de plata 1 și 9 martie.

CS Unirea Sânnicolau Mare a fost sancționat, marți, cu neprogramarea în campionatul Diviziei B, pâna la achitarea integrala a datoriilor catre jucatorul Lucian Bunea.

CSJ a decis, de asemenea, ridicarea sancțiunii de neprogramare în campionatul Diviziei C a FC Baia Mare, deoarece și-a achitat integral datoriile catre jucatorul Dan Vasile.

Mediafax