Grupul BRIO SONORES este câştigătorul show-ului “Românii au talent”

De: Cătălina Matei / 17.05.2014, 09:55
Grupul BRIO SONORES este câştigătorul show-ului “Românii au talent”
În finala de ieri seară, ultimii trei rămaşi în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro au fost Leon Magdan, Andrei Cerbu şi Brio Sonores. Telespectatorii au decis, în urma voturilor, că trupa Brio Sonores merită primul loc!

Băieţii de la Brio Sonores au obţinut cele mai multe voturi din partea publicului şi au ieşit astfel învingătorii sezonului 4 al show-ului “Românii au talent” de la PRO TV.  Ei au fost răsplătiţi cu 120.000 de euro oferiţi de Cosmote. Pe locul al doilea în topul preferinţelor telespectatorilor s-a aflat Leon Magdan, urmat fiind de Andrei Cerbu.

Tot în finala de ieri seară a fost ales şi câştigătorul premiului de originalitate. Este vorba despre Cătălin Mihalache, care pentru talentul lui a fost recompensat cu 10.000 de euro.

Brio Sonores s-a înfiinţat în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologic „Sfinţii Trei Ierarhi” de pe lângă Mănăstirea Zabriceni, iniţial fiind un cor bisericesc. Colectivul a avut o evoluţie calmă până în în anul 2013, când a început să abordeze genul pop-opera, de atunci a început să cunoască un mare succes, evoluând în orice tipuri de evenimente.