Guess Who: „Nu premiile ma fac mai fericit” (Interviu)

De: Pandaru Alin Daniel / 14.09.2011, 16:06
Guess Who a vorbit, intr-un interviu pentru Urban.ro, despre Romanian Music Awards si despre noul sau album "Tot mai sus".

La editia de anul acesta a Romanian Music Awards, Guess Who este nominalizat la doua categorii. Chiar daca anul trecut a castigat premiul pentru Best Hip-Hop, artistul spune ca nu il intereseaza foarte mult astfel de premii, pentru ca nu ele il fac fericit.

Guess Who se pregateste de lansarea noului album, „Tot mai sus”, care va avea loc saptamana viitoare, pe 20 septembrie.

Pana atunci, artistul pregateste un moment special la Romanian Music Awards, iar in week-end va canta la Festivalul de cultura urbana Street Heroes.


Guess Who a cantat la Tuborg Green Fest Peninsula

Urban.ro: Pe albumul „Tot mai sus” vor fi si piese „necomerciale”?

Guess Who: Asta cu comercialul si necomercialul n-am inteles-o si n-o s-o inteleg niciodata. Aud multe tampenii si multe vorbe, dar nu le iau in seama. Conteaza sa fie muzica in primul rand, asta primeaza. Daca va place… ascultati, daca nu, ascultati altceva.

Urban.ro: Anul trecut ai castigat un premiu la Romanian Music Awards. Ce asteptari ai anul acesta?

Guess Who: Da, am luat premiul pentru Best Hip-Hop. Nu ma astept la premii, pentru ca nu premiile ma fac mai fericit. Am un moment pregatit pentru premiile din acest an, alaturi de baietii de la Okapi Sound si atat. Vrem sa facem o impresie buna acolo, dar vis-a-vis de premii nu stiu ce sa zic.

Citeste tot interviul cu Guess Who, pe urban.ro