Guitar Legend: Get on Stage!

Apropo.ro / 24.07.2007, 15:07
Guitar Legend: Get on Stage!
Gameloft anunta lansarea jocului Guitar Legend: Get on Stage! pe telefoanele mobile din toata lumea. Acum, mai mult de un miliard de oameni vor putea canta la chitara pe telefoanele mobile, asemenea unor vedete rock. Guitar Legend: Get on Stage! este primul joc muzical care a fost

Gameloft anunta lansarea jocului Guitar Legend: Get on Stage! pe telefoanele mobile din toata lumea. Acum, mai mult de un miliard de oameni vor putea canta la chitara pe telefoanele mobile, asemenea unor vedete rock.

Guitar Legend: Get on Stage! este primul joc muzical care a fost lansat vreodata pe piata telefoanelor mobile din toata lumea. Acesta permite jucatorilor sa cante muzica rock direct pe telefonul mobil, fara sa conteze cunostintele muzicale sau talentul. Jucatorii trebuie sa apese tastele corecte pe ritmul muzicii, iar sunetul chitarii se va auzi melodios, utilizatorul avand sezatia ca face parte dintr-o trupa rock.

Guitar Legend: Get on Stage! este un joc usor de utilizat, iar fiecare detaliu al sau este realizat pentru a oferi o experienta muzicala accesibila tuturor. Melodiile includ muzica rock clasica precum „Smoke on Water” sau ” Message in a Bottle” si hituri recente ca „Banquet”. Jucatorii cu spirit de aventura vor avea parte de 51 de niveluri si pot canta impreuna pentru a deveni adevarate vedete rock.

Fiecare poate sustine propriul sau concert cu ajutorul jocului incepand cu 15 august.

Mirel MIrcea