Gulie i-a recuperat masina lui Gigi (Cancan)

Apropo.ro / 28.01.2009, 17:02
Gulie i-a recuperat masina lui Gigi (Cancan)
Mercedesul, a carui valoare depaseste 100.000 de euro, a fost furat luni seara, din fata unui bar care apartine unuia dintre nepotii finantatorului Stelei, scrie Cancan.

Becali a oprit masina pentru cateva minute in fata localului, care este lipit de sediul PNG, fiind situat in apropierea casei sale, a lasat cheia autoturismului in scrumiera si a intrat inauntru. Dupa cateva minute, in momentul in care a iesit din bar, a constatat ca autoturismul disparuse. La scurt timp dupa furt, la benzinaria OMV din imediata apropiere s-au strans mai multe rude ale lui Gigi Becali care au "inrosit" telefoanele.

In timp ce rudele finantatorului Stelei erau cu mobilele lipite la ureche pentru a rezolva situatia, Gigi Becali a plecat la el acasa cu masina nepotului sau, Lucian, pentru ca urma sa intre in direct la Realitatea TV in cadrul unei emisiuni care avea ca tema comunismul. Insa nu a scos o vorba despre faptul ca i s-a furat Mercedesul.
Salvatorul finantatorului Stelei s-a dovedit a fi Gulie, care imediat cum a aflat de furt si-a mobilizat oamenii. Acestia au intocmit o lista de suspecti formata din hoti de masini. Si au inceput sa sune pentru a afla faptasii. In 30 de minute hotii si masina pe care o furasera au fost identificati. O "trupa de comando" a plecat in graba spre localitatea Afumati, acolo unde se aflau cei din banda "Roscatului", autorii furtului. In aproximativ patru ore si jumatate de la disparitia masinii, s-au intors de la Afumati cu Mercedesul S500 4matic pe care i l-au returnat lui Gigi Becali. Potrivit surselor noastre, hotii intentionau sa schimbe placutele de inmatriculare ale masinii cu numere de Germania (de export), pentru a i se pierde urma. Ziaristii prezenti la fata locului pe toata durata desfasurarii evenimentelor au surprins momentul in care Mercedesul finantatorului Stelei a fost adus inapoi, la ora 02.30 dimineata.

Mai multe detalii despre furtul masinii lui Gigi Becali, pe Cancan.ro.

 

Sursa foto: MediafaxFoto