Guma de mestecat „nelipicioasa” ne-ar putea scapa de cheltuieli uriase

Apropo.ro / 14.10.2011, 11:04
Guma de mestecat
Un nou tip de guma de mestecat, produsa de compania Rev7, ar putea reduce considerabil cheltuielile de curatare a oraselor, datorita proprietatilor sale non-adezive.

Nu cred ca exista o persoana care sa nu fi atins din greseala o guma de mestecat lipita sub blatul unei mese, sau sa fi calcat pe strada pe una lipita de trotuar insa nu ne oprim sa le consumam si sa le aruncam fara se ne pese.

Problema gumei de mestecat este atat de mare incat un unele zone, precum Singapore, aceasta a fost interzisa in totalitate, comerciantii de acolo nemaiavand voie sa o comercializeze.

Guma de mestecat conventionala „uraste” apa si tocmai de aceea se usuca foarte repede si are proprietati adezive, creand un adevarat calvar pentru cei care incerc sa le curete folosind fel de fel de tehnologii pe baza de aburi sau solventi.

Cei de la Rev7 vin cu un nou tip de guma de mestecat, care absoarbe apa si care nu se mai lipeste atunci cand este aruncata, fiind la fel de usor de maturat ca si o frunza uscata.

De asemenea acest produs se degradeaza in timp (in functie de mediul inconjurator) si se transforma intr-o pudra care reprezinta o fractiune din greutatea sa initiala.

Guma de mestecat Rev7 este aromata cu doua tipuri de menta (Spearmint si Peppermint) care, pe langa proprietatile non-adezive, reuseste sa isi pastreze aroma pana la sfarsit.

Momentan aceasta se poate gasi in magazine din SUA dar se poate comanda si online de pe pagina producatorului.