Gura pe dinainte la Hollywood

Apropo.ro / 27.03.2006, 14:44
Gura pe dinainte la Hollywood
"Talking Loud and Sayin' Nothing" ("Vorbind tare pentru a spune nimic") fredoneaza James Brown. Ca și noi daca ar fi sa ne referim la declarațiile facute de unele celebritați. La adresa altora, desigur. Oricat de cinic ar suna, nu poți sa nu te bucuri cand o

„Talking Loud and Sayin’ Nothing” („Vorbind tare pentru a spune nimic”) fredoneaza James Brown. Ca și noi daca ar fi sa ne referim la declarațiile facute de unele celebritați. La adresa altora, desigur.

Oricat de cinic ar suna, nu poți sa nu te bucuri cand o vedeta își da în petec. Și cu cat sunt vedetele mai cunoscute, cu atat satisfacția este mai mare. Sa luam, drept exemplu, recenta remarca a actriței Jennifer Aniston, despre „bolnavul, distorsionatul Triunghi al Bermudelor” pe care-l formeaza ea, Brad Pitt și Angelina Jolie. Care triunghi?! Înțelegem ca pierderea unui barbat precum Brad Pitt ar putea semana cu sfarșitul lumii pentru oricine, dar în mod sigur triunghiul se vede doar din colțul în care sta Aniston.

Simpatica actrița nu este, însa, nici pe de departe, singura vedeta pe care a luat-o gura pe dinainte. Cele mai simpatice comentarii sunt cele facute de femei la adresa altor femei. Rivalitatea dintre Bette Davis și Joan Crawford este legendara, la Hollywood. Replicile acide facute de una la adresa celeilalte au facut, mult timp, deliciul publicului amator de picanterii. Cea mai dura dintre declarații îi aparține lui Bette Davis, care a spus, despre Joan: „S-a culcat cu toți barbații de la MGM în afara de Lassie (n.r.- este vorba, evident, de cainele Lassie)”. Cele doua staruri au jucat împreuna într-un singur film: „Whatever Happened To Baby Jane”.

Jennifer Lopez a marturisit, la un moment dat: „Jur pe Dumnezeu, nu-mi amintesc nici o producție în care-a jucat Gwyneth Paltrow! Am auzit mai multe despre ea și Brad Pitt decat despre munca ei ca actrița”. Ironia sorții: declarația a fost facuta cu puțin timp înainte ca J-Lo sa-și înceapa mult mediatizata relație cu Ben Affleck.

Nu este ușor sa alegi doar una dintre numeroasele insulte ieșite din gura Joanei Rivers, dar ce parere aveți despre comentariul pe care l-a facut la adresa Madonnei? „Este atat de paroasa! Cand și-a ridicat mana, am avut impresia ca a ascuns-o la subsuoara pe Tina Turner”.

Un ultim exemplu din categoria „ele despre ele” – Kelly Osbourne despre Christina Aguilera: „Este una din cele mai dezgustatoare ființe de pe pamant… Am vazut travestiți care aratau mai bine”. Culmea ironiei ca tocmai Kelly sa critice înfațișarea cuiva!

Chiar daca nu sunt la fel de des întalnite, comentariile vedetelor de gen feminin la adresa celor de gen masculin sunt mult, muuult mai savoroase. Auzind ca fostul sau soț Frank Sinatra s-a casatorit cu foarte tanara și micuța Mia Farrow, regretata Ava Gardner (pasionala sirena a anilor ’40), a spus: „Am știut dintotdeauna ca Frank va sfarși în pat cu un baiețaș”. Și cand te gandești ca Frank îi spunea Avei „Înger”!…

Tom Cruise a condamnat, în public, faptul ca actrița Brooke Shields a luat antidepresive dupa nașterea primului sau copil. Care-a fost raspunsul ei? „Daca Tom ar vrea sa mearga la , i-aș lasa doua bilete: unul pentru adulți, celalalt pentru copii”. V-ați prins, nu-i așa, ca al doilea bilet era pentru Katie Holmes?

În documentarul din spatele scenei „Truth Or Dare”, despre Madonna, aceasta spunea, la un moment dat: „Kevin Costner are un minus la personalitate”. Într-o alta scena faimoasa din același documentar, Madonna a început sa se scalambaie, indignata, dupa ce l-a auzit pe Costner descriind spectacolul sau drept „îngrijit”.

Barbații nu se prea preteaza la barfe. Dar cand o fac, sunt mult mai rai decat femeile. Luați, spre exemplu o declarație facuta de Sean Penn, în 1999, la adresa lui Nicolas Cage: „Nici Cage nu mai este un actor; este mai degraba un executant”. A trebuit sa treaca destul de mult timp pana cand cei doi au s-au împrietenit din nou…

Sau poate va place mai mult comentariul lui Charlie Sheen la adresa lui Colin Farrell: „Am doar trei cuvinte pentru el: Am.A.Tor”. Hmmm, invidia este boala grea. Și veche! Așa s-ar putea explica declarația facuta de Frank Sinatra la adresa lui Robert Redford: „Ei bine, în sfarșit și-a gasit dragostea adevarata. Pacat ca nu se poate casatori cu el însuși!”. Sau cea facuta de Prince despre Michael Jackson: „Și-a numit albumul (n.r. – rau), pentru ca n-a avut destul loc pentru „. Oare cum ar fi sunat, în varianta lui Prince numele albumelor „Thriller” și „Off The Wall”?

Uneori, comentariile rautacioase au declanșat adevarate razboaie, cum s-a întamplat cand Noel Gallagher, de la Oasis, a spus, despre Robbie Williams: „Vorbești despre dansatorul ala gras de la Take That?”. Noel a aprins scanteia, iar Robbie a întreținut focul, trimițand o jerba funerar celor de la Oasis, dupa lansarea albumului „Standing On The Shoulder Of Giants”, cu urmatorul mesaj: „Catre Noel Gallagher. Am ascultat ultimul vostru album – cu cea mai adanca simpatie, Robbie Williams”. Și cand te gandești ca, pe vremuri, Robbie obișnuia sa iasa cu Oasis!

Citește totul despre gurile rele de la Hollywod numai în

Tags: