Gusa: Sunt convins ca voi fi primar

Apropo.ro / 27.01.2008, 14:38
Gusa: Sunt convins ca voi fi primar
Cozmin Gusa a declarat ca „nici unul dintre candidatii care se vor inscrie in cursa nu au sansa" in fata sa, si va fi, cu siguranta, viitorul primar al Capitalei.

Presedintele PIN, Cozmin Gusa, si-a prezentat, duminica, pagina de internet deschisa pentru a-si promova candidatura la primaria Capitalei, declarand ca „nici unul dintre candidatii care se vor inscrie in cursa nu au sansa" in fata sa, si va fi, cu siguranta, viitorul primar al Capitalei.

Liderul PIN si-a inceput conferinta de presa prezentandu-se drept „candidat si viitor primar al Bucurestiului”, si a declarat in este convins de faptul ca va fi primarul general al Capitalei.

In acelasi timp, Gusa a declarat ca nu va mai candida, in 2009, la Presedintie, pentru ca „are nevoie de o reduta pe care sa o castige”, si de o institutie administrativa pe care sa o organizeze asa cum se cuvine, in asa fel incat acea institutie, respectiv Bucurestiul, sa devina cartea sa de vizita ca politician.

„Am ales sa candidez la Primaria Bucuresti excluzand candidatura la Presedintie in 2009. Eu ajung primar la Bucuresti si nu voi mai candida la Presedintie”, a spus liderul PIN, adaugand ca se va implica, totusi, in campania electorala din 2009.