Guso este noul capitan al Universitătii Craiova

Apropo.ro / 14.08.2004, 13:09
Guso este noul capitan al Universitătii Craiova
Portarul bosniac Adnan Guso este noul capitan al formației Universitatea Craiova, înlocuindu-l pe mijlocașul Mihaița Pleșan, transmite corespondentul MEDIAFAX. Antrenorul echipei craiovene, Mircea Rednic, le-a comunicat jucatorilor aceasta decizie înaintea antrenamentului

Portarul bosniac Adnan Guso este noul capitan al formației Universitatea Craiova, înlocuindu-l pe mijlocașul Mihaița Pleșan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul echipei craiovene, Mircea Rednic, le-a comunicat jucatorilor aceasta decizie înaintea antrenamentului de vineri dimineața. „Cred ca Guso a dovedit ca este cel mai bun jucator al echipei, cel mai constant și mai oltean decît mulți fotbaliști din lot. Sa nu se înțeleaga ca Pleșan ar fi vinovat pentru situația echipei, dar sper ca jocul sau sa redevina așa cum a fost odata. Nu cred ca banderola de capitan era pentru el o prioritate”, a spus Rednic.

În cazul în care Guso va fi indisponibil sau va fi înlocuit, banderola va fi preluata de mijlocașul Zeno Bundea.

Mihaița Pleșan fusese desemnat capitan de echipa înainte de începerea campionatului de catre coechipierii sai, prin vot secret. Adnan Guso era al doilea capitan de echipa, el preluînd banderola de la Pleșan în momentul înlocuirii acestuia în meciul cu Farul Constanța, scor 0-0, din etapa a II-a a Diviziei A.

Universitatea Craiova va disputa sîmbata, de la ora 11.00, la Tîrgu Jiu, un meci amical în compania divizionarei B Pandurii. Antrenorul Mircea Rednic nu i-a reținut în lotul pentru aceasta partida pe jucatorii Cornel Papura, Ionel Gane și Zeno Bundea, pentru a-i menaja în vederea urmatorului meci de campionat.

Mediafax