Guti s-a împacat cu soția sa

Apropo.ro / 07.07.2006, 12:38
Guti s-a împacat cu soția sa
Fotbalistul echipei Real Madrid Jose Maria Gutierrez "Guti" s-a împacat cu soția sa, prezentatoarea de televiziune Arancha de Benito. Cuplul - care are doi copii, Zaira de cinci ani și Aitor de patru ani - a decis, dupa opt luni de separare, sa mearga într-o noua luna de miere, dupa

Fotbalistul echipei Real Madrid Jose Maria Gutierrez „Guti” s-a împacat cu soția sa, prezentatoarea de televiziune Arancha de Benito. Cuplul – care are doi copii, Zaira de cinci ani și Aitor de patru ani – a decis, dupa opt luni de separare, sa mearga într-o noua luna de miere, dupa ce asistase și la concertul susținut de formația La Oreja de Van Gogh, la Salamanca.

Perechea, care s-a desparțit în luna octombrie, s-a dus la Ibiza, loc în care Guti și Arancha au o casa. Ei au mâncat la un restaurant de pe insula, iar apoi s-au dus împreuna cu copiii la plaja.

În ciuda crizelor prin care trec, Guti, 29 de ani, și Arancha, 36 de ani, par facuți unul pentru altul și mereu se împaca.

În primavara anului 2003, ei s-au desparțit, separarea durând trei luni. Însa, acum separarea parea definitiva, vorbindu-se chiar și de divorț. În final, ei sunt din nou împreuna și împlinesc șapte ani de casnicie.

S-au casatorit în 22 iunie 1999, moment în care Arancha era însarcinata, însa a pierdut sarcina. Dorința lor de a deveni parinți a fost îndeplinita dupa nașterea Zairei și a lui Aitor.

Mediafax