Guvernul a decis sa nu acorde tichete de masa în 2008

Apropo.ro / 18.09.2007, 17:02
Guvernul a decis sa nu acorde tichete de masa în 2008
Guvernul a decis, în sedinta de marti, sa nu acorde în 2008 tichete de masa angajatilor din institutiile publice, cu exceptia personaului din structurile finantate prin venituri proprii, care beneficiaza de acest drept si în prezent. Decizia ca tichetele de masa sa nu fie acordate

Guvernul a decis, în sedinta de marti, sa nu acorde în 2008 tichete de masa angajatilor din institutiile publice, cu exceptia personaului din structurile finantate prin venituri proprii, care beneficiaza de acest drept si în prezent.

Decizia ca tichetele de masa sa nu fie acordate anul viitor unor categorii de bugetari a fost explicata de premierul Calin Popescu Tariceanu prin cresterea substantiala a numarului de angajati si a nivelului de salarizare, plata acestor tichete presupunând cheltuieli bugetare suplimentare de circa 1% din PIB.

„Nu exista posibilitati bugetare, dar angajatii care primesc în prezent astfel de tichete vor beneficia în continuare. Niciunul dintre cei care primesc astazi, nu vor fi privati”, a spus Tariceanu.