Guvernul ajută cu bani echipa României să participe la Eurovision 2014

De: Carmen Ulian / 17.04.2014, 17:30
Guvernul ajută cu bani echipa României să participe la Eurovision 2014
Guvernul va sprijini financiar participarea României la concursul Eurovision 2014, care se va desfășura în luna mai la Copenhaga, cu o sumă de 259.250 de lei.

În urma comunicării oficiale primite de către Guvernul României de la TVR, potrivit căreia Televiziunea Română nu poate asigura costurile presupuse de participarea artiștilor români la spectacolul de la Copenhaga, Direcția Strategii Guvernamentale din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG) a aprobat încheierea unui acord de parteneriat cu reprezentanții României la Eurovision 2014„, spune Biroul de Presa al Guvernului.

Conform Notei de fundamentare aprobată la nivelul SGG și a Cancelariei primului-ministru, „suma totală ce va fi cheltuită din bugetul Direcției Strategii Guvernamentale este limitată la 259.250 lei”, mai spune sursa citată.

România va fi reprezentată la Eurovision de Paula Seling și Ovidiu Cernăuțeanu (Ovi), cu piesa „Miracle”, câștigătoare a finalei selecției naționale a Eurovision, care s-a desfășurat pe 1 martie.

Citește mai multe detalii despre sprijinul financiar acordat de Guvern echipei României pentru participarea la Eurovision 2014, pe Mediafax.ro