Guy Ritchie: “Căsătoria cu Madonna a fost ca o telenovelă”

De: Cătălina Matei / 30.11.2011, 16:36
Guy Ritchie: “Căsătoria cu Madonna a fost ca o telenovelă”
Într-un interviu acord recent revistei “Details”, regizorul britanic Guy Ritchie a vorbit deschis despre perioada în care a trăit alături de Madonna.

Întrebat cum a fost mariajul cu celebra cântăreaţă americană, Guy Ritchie a răspuns scurt: „O telenovelă. Dar nu a fost deloc rău. M-am bucurat de prima parte a căsătoriei noastre. În definitiv nu regret nimic, iubesc copii care au venit în timpul acestei căsătorii. Am intrat într-o telenovelă şi am trăit aşa o perioadă destul de lungă a vieţii mele”, a mărturisit el.

Guy Ritchie şi Madonna s-au cunoscut prima oară la o petrecere organizată de soţia lui Sting în 1998, iar 2 ani mai târziu, în 2000, a avut loc nunta în Scoţia. După 8 ani de mariaj cei doi au hotărât să divorţeze, Madonna păstrând cei doi copii rezultaţi din acest mariaj – Rocco John Ritchie şi David Banta (un băieţel orfan de mamă, originar din Malawi).

Întrebat ce a învăţat în urma acestei căsătorii cu Madonna, Guy a surprins prin sinceritatea sa: „Atunci când îţi fixezi o sumedenie de obiective, dar te împiedici în tot felul de victorii îndoielnice, începi să devii profund filosofic. Sunt fericit pentru faptul că această experienţă de viaţă a fost un fel de accelerator pentru mine. Sunt bucuros că am făcut bani, cu alte cuvinte. Şi sunt bucuros că m-am căsătorit”, a adăugat el. În urma divorţului de Madonna, regizorul britanic s-a ales cu o avere estimată la circa 50-60 de milioane de lire sterline.