Guy Ritchie despre mariajul cu Madonna: „Am trait intr-o telenovela”

Apropo.ro / 30.11.2011, 10:30
Guy Ritchie despre mariajul cu Madonna:
Regizorul Guy Ritchie, fost sot al Madonnei, a dezvaluit intr-un interviu despre mariajul cu artista ca a fost precum o telenovela si nu regreta nimic.

Madonna si Guy Ritchie au divortat dupa un mariaj de 8 ani. In 2009 au pus capat acestor ani, o perioada lunga in cazul Madonnei, insa niciunul nu regreta nimic din ce li s-a intamplat, cu bune si rele.

Cei doi fosti soti au ramas in relatii bune si si-au refacut vietile.

Regizorul Guy Ritchie a declarat intr-un interviu acordat pentru numarul din decembrie/ ianuarie al publicatiei Details ca viata alaturi de Madonna i-a adus multe beneficii, dar nu a fost intotdeauna usoara si fericita.

Mi-a placut prima mea casatorie. A fost cu siguranta ceva ce nu regret. Experienta a fost in cele din urma pozitiva. Imi iubesc copiii care au provenit din aceasta casnicie si nu as proceda niciodata altfel”, a spus regizorul britanic.

„Insa oamenii merg mai departe, nu-i asa? Am trait intr-o telenovela si am ramas in ea o perioada destul de lunga din viata mea. Voi fi probabil mai elocvent peste zece ani”, a mai adaugat acesta.

Citeste mai multe detalii despre interviul cu Guy Ritchie, pe Mediafax