Guz a lansat videoclipul piesei „I love you”

De: Nicoleta Nicolae / 02.02.2015, 11:15
Guz a lansat videoclipul piesei „I love you”
Guz a lansat piesa "I love you", o adevărată declaraţie universală de dragoste, simplă, concisă şi directă.

Videoclipul piesei aduce în prim-plan 20 de vedete de peste Prut, care îşi arată dragostea în cele mai originale moduri. Nata Albot, Andrei Bolocan, Katy Rain, Andrei Tostogan, Nicoleta Gavrilita, Nicu Tarna, Pasha Parfeny se numără printre vedetele care apar în videoclipul „I love you”, regizat de către Guz şi Kabzzon.

„În copilărie eram un băiat cuminte şi roşeam dacă mi se recita ‘Cică eu, cică tu, cică I love you’. Anii au trecut şi, deşi, lucrurile s-au schimbat, nu am uitat acea emoţie care m-a ajutat acum să lansez o melodie jucăuşă rău”, declară Guz.

Compusă de către Guz, piesa „I love you” transmite bucuria de a iubi la orice vârstă, sub orice formă şi că toate poveştile de iubire au la baza aceste trei cuvinte.

„Fiecare îşi trăieşte iubirea diferit la orice vârstă, pe undeva poate mai copilăreşte, pe undeva mai serios, însă cu toţii folosim, mai devreme sau mai târziu, expresia ‘I Love You’ „, adaugă artistul.

Compozitor şi interpret, Guz şi-a început cariera muzicală odată cu lansarea piesei „Buburuză”. Melodia s-a bucurat de succes în Republica Moldova şi a fost declarată piesa anului 2012, la Premiile Industriei Muzicale din Moldova. În plus, Guz este actor al teatrului muzical „Ginta Latină” din Chişinău şi a devenit cunoscut odată cu rolul principal din filmul „Culorile”.