Gwen Stefani, în topul celor mai bine îmbracate femei

Apropo.ro / 05.04.2005, 15:49
Gwen Stefani, în topul celor mai bine îmbracate femei
Cîntareața Gwen Stefani a fost aleasa cea mai bine îmbracata vedeta într-un top realizat de revista Harpers & Queen, transmite site-ul Ananova. "Una dintre principalele concluzii care au reieșit din lista de anul acesta este nostalgia pentru zilele cînd femeile stapîneau arta


Cîntareața Gwen Stefani a fost aleasa cea mai bine îmbracata vedeta într-un top realizat de revista Harpers & Queen, transmite site-ul Ananova.

„Una dintre principalele concluzii care au reieșit din lista de anul acesta este nostalgia pentru zilele cînd femeile stapîneau arta de a se îmbraca frumos. Gwen Stefani reprezinta perfect aceasta idee, pentru ca reușește sa fie eleganta fara sa-și compromita profesionalismul sau spiritul liber”, a declarat redactorul șef al revistei.

Pe locul al doilea se afla dansatoarea exotica Dita Von Teese, soția lui Marilyn Manson, urmata de ocupanta locului întîi de anul trecut, Kate Moss.

Sienna Miller, iubita lui Jude Law, ocupa locul al patrulea, urmata de topmodelul Natalia Vodianova, originara din Rusia.

Lista completa a celor mai bine îmbracate o suta de femei din lume va fi publicata în numarul pe luna mai al revistei, ce va aparea în curînd.

Mediafax