Gwyneth Paltrow, dietă de vedetă! Ce îi place să mănânce

De: Nicoleta Nicolae / 16.01.2016, 07:00

Gwyneth Paltrow, dietă de vedetă! Ce îi place să mănânce
S-a vorbit atât de mult în ultima vreme despre drasticul regim alimentar urmat de Gwyneth Paltrow, încât actriţa nu a mai rezistat şi a decis să spună chiar ea în ce constau restricţiile alimentare pe care şi le-a impus.

Vedeta de 43 de ani, care anul trecut a divorţat oficial de Chris Martin de la Coldplay, după 13 ani de mariaj, a dezvăluit că, în ciuda zvonurilor, preţuieşte produsele delicioase, fie că au gluten sau nu.
„A fost multă dezinformare cu privire la ce mănânc eu cu adevărat. Sincer, nu am deloc reguli. Cred într-o mâncare gustoasă şi mă bucur de viaţă fără să mă privez de aşa ceva. Dar în acelaşi timp, cred că este important să înţelegem ce nutriţie potrivită este necesară şi să menţinem un echilibru. Pentru mine, marile probleme sunt legate de alimentele modificate genetic şi de cele care conţin tone de chimicale şi pesticide. Încerc să mă ţin departe de acestea, dar ador cartofii prăjiţi, brânzeturile, un Martini sau alte lucruri delicioase de acest gen”, a subliniat actriţa, care are şi un blog cu sfaturi despre alimentaţie.
Gwyneth a dezvăluit că şi copiii ei mănâncă atât dulciuri obişnuite, cât şi snacks-uri organice.