Gwyneth Paltrow este noua imagine Estee Lauder

Apropo.ro / 25.05.2005, 11:33
Gwyneth Paltrow este noua imagine Estee Lauder
Actrița Gwyneth Paltrow a fost aleasa pentru a fi noua imagine a producatorului american de cosmetice Estee Lauder, anunța site-ul Ananova. O campanie de publicitate pentru parfumul Pleasures, în care va aparea actrița în vârsta de 32 de ani, va începe în toamna acestui an.


Actrița Gwyneth Paltrow a fost aleasa pentru a fi noua imagine a producatorului american de cosmetice Estee Lauder, anunța site-ul Ananova.

O campanie de publicitate pentru parfumul Pleasures, în care va aparea actrița în vârsta de 32 de ani, va începe în toamna acestui an.

„Cu ani în urma, se considera ca o actrița nu trebuie sa-și lege imaginea de un produs, dar azi acest lucru face parte din statutul de celebritate”, a declarat Paltrow. „Aceasta activitate îmi permite sa petrec timp cu fiica mea, adica exact ceea ce îmi doresc pâna când mi se vor oferi niște roluri fantastice și ma vor determina sa ma razgândesc”, a adaugat Paltrow.

Actrița, deținatoare a unui Oscar pentru rolul din „Shakespeare in Love”, este casatorita cu solistul trupei britanice Coldplay, Chris Martin, și are o fetița de un an numita Apple.

Mediafax