Gwyneth Paltrow si-a lansat site-ul personal (FOTO)

Apropo.ro / 23.09.2008, 14:49
Iti doresti sa traiesti precum Gwyneth Paltrow? Castigatoarea Academy Award si-a lansat site-ul personal de lifestyle Goop by Gwyneth Paltrow.

Iti doresti sa traiesti precum Gwyneth Paltrow? Castigatoarea The Academy Award si-a lansat site-ul personal de lifestyle Goop by Gwyneth Paltrow.

Fiecare sectiune ce include "make…go…get…do…be and see" reprezinta incercarile actritei in lifestyle transpuse in online.

"Viata mea este decenta deoarece ma intereseaza tot ce se petrece in jurul meu si nu sunt pasiva", declara Paltrow. In continuare ea sustine: "Vreau sa arat ce este real si vreau sa o fac fara sa pierd timpul. Imi place sa calatoresc, sa gatesc, sa mananc, sa am grija de corpul meu si de mintea mea. Iubesc sa fiu mama cu multe calitati."

Care sunt sfaturile ei catre femeile puternice?

"Incearca sa iti faci viata buna. Investeste in ce este mai bun. Gateste minunat pentru persoanele care iti sunt dragi. Cand simti ca nu mai poti odihneste-te, citeste ceva frumos sau fa ceva numai pentru tine. Apoi ia-o de la capat. Viziteaza locuri in care inca nu ai ajuns, dar iti doresti. Lasa comoditatea la o parte si fii puternica". Acestea sunt cuvintele de incurajare ale lui Gwyneth catre toate femeile.

Pare absolut normal si usor de realizat totul atunci cand deja ai o casa, o cariera si bani in cont. Ce te faci insa atunci cand toata ziua muncesti, realizezi ca nu iti permiti vacantele pe care le doresti, ca te agiti cam degeaba…etc? Aceste lucruri se intampla multor femei, insa atunci cand esti optimista si ai incredere in fortele tale ca poti mai mult s-ar putea sa ai ce iti doresti, chiar fara o cariera la Hollywood.

PRIVESTE CUM A EVOLUAT (IN BINE) DIVA GWYNETH PALTROW (FOTO)

Crezi ca poti sa darami muntii chiar daca nu ai conturi grase in banca sau titulatura de sef?