Gwyneth Paltrow vorbeşte despre relaţiile sale cu Brad Pitt şi Ben Affleck

De: Nicoleta Nicolae / 16.01.2015, 11:31
Gwyneth Paltrow vorbeşte despre relaţiile sale cu Brad Pitt şi Ben Affleck
Actriţa Gwyneth Paltrow a vorbit recent despre relaţiile sale cu Brad Pitt şi Ben Affleck, declarând că Pitt a fost prea bun pentru ea, iar Affleck "nu se afla într-un moment bun al vieţii", propice dragostei, în perioada în care se vedeau.

Într-un interviu acordat vedetei de radio americane Howard Stern, actriţa Gwyneth Paltrow, în vârstă de 42 de ani, care s-a despărţit de fostul soţ, Chris Martin, anul trecut, a spus că nu are niciun drept să romantizeze relaţia cu Brad Pitt, dar a recunoscut că a fost foarte îndrăgostită de fostul său logodnic, potrivit contactmusic.com, citat de mediafax.ro.

„În mod clar, m-am îndrăgostit de el. Era atât de frumos şi de drăguţ. Adică, vreau să zic că era Brad Pitt…! Dar eu eram aşa un copil, aveam 22 de ani când l-am întâlnit. A trebuit să ajung la 40 de ani ca să îmi dau seama ce am avut. Nu poţi lua decizia asta când ai 22 de ani… Eu nu eram pregătită, iar el era prea bun pentru mine… Nu ştiam ce fac”, a declarat Paltrow.

Gwyneth Paltrow şi Brad Pitt s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Seven”, din 1995, şi au avut o relaţie timp de aproape trei ani.

Mai multe detalii, pe mediafax.ro