Habibou, punct si de la capat

De: Dragos Tanase / 03.02.2008, 11:17
Habibou, punct si de la capat
Atacantul Stelei, Habib Habibou, a fost externat, sambata, din spitalul unde fusese internat in urma accidentarii din amicalul cu Levski Sofia.

Atacantul francez al echipei Steaua, Habib Habibou, a fost externat, sambata seara, in jurul orei 19.00, din spitalul din Larnaca unde a fost internat in urma unei accidentari grave suferite in finalul meciului amical cu Levski Sofia, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Habibou s-a alaturat coechipierilor sai la hotelul Palm Beach si va fi supravegheat in continuare de medicul Stelei, Radu Paligora, care a declarat ca jucatorul se simte bine. Dupa intoarcerea la Bucuresti, jucatorul francez va fi supus unor noi investigatii medicale.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat pentru Radio InfoPro ca daca meciul amical Steaua – Levski Sofia, in care atacantul stelist Habib Habibou a suferit o accidentare grava, s-ar fi jucat in Romania, ar fi sanctionat lipsa ambulantei de la teren.

In meciul amical disputat in Cipru, impotriva bulgarilor de la Levski Sofia, atacantul francez Habib Habibou a fost lovit de un adversar cu cotul in gat si si-a inghitit limba.

Tanarul, una dintre ultimele achizitii ale Stelei, s-a prabusit secerat si a inceput sa se sufoce. Echipa medicala a intrat de indata pe teren, pentru a-i acorda primul ajutor.

Daca initial, medicii au intentionat sa-i faca atacantului o traheotomie pentru a-l ajuta sa respire, au reusit totusi sa-i scoata limba cu ajutorul unei spatule.

Vezi imaginile socante cu accidentarea lui Habibou pe site-ul Pro TV!