Hagi a vrut sa demisioneze

Apropo.ro / 23.07.2004, 10:04
Hagi a vrut sa demisioneze
Antrenorul Gheorghe Hagi a fost convins de președintele clubului Galatasaray Istanbul, Ozhan Canaydin, sa nu demisioneze, informeaza cotidianul "Star", în ediția sa electronica. Potrivit sursei citate, între Hagi și vicepreședintele clubului, Ergun Gursoy, a izbucnit

Antrenorul Gheorghe Hagi a fost convins de președintele clubului Galatasaray Istanbul, Ozhan Canaydin, sa nu demisioneze, informeaza cotidianul „Star”, în ediția sa electronica.

Potrivit sursei citate, între Hagi și vicepreședintele clubului, Ergun Gursoy, a izbucnit un conflict deoarece asistentul lui Gursoy, Ayhan Akbin, nu a fost inclus în delegația care s-a deplasat în cantonamentul din Gemania.

Tehnicianul român a avut o discuție telefonica, miercuri, cu Canaydin, în cadrul careia i-a spus președintelui clubului ca jucatorii sai sînt deranjați de prezența lui Akbin și de aceea nu a dorit ca aceasta persoana sa fie inclusa în delegația deplasata în Germania. Hagi a precizat ca este dispus sa demisioneze, deoarece Akbin a avut inițiative legate de achiziționarea unor jucatori, fara ca el sa fi fost anunțat.    

„Nu te gîndi la demisie. Noi te-am adus în aceasta funcție și vom continua cu tine. Akbin nu îți va mai crea probleme”, i-a spus Canaydin lui Hagi.

Cotidianul „Star” noteaza ca și Ergun Gursoy a intenționat sa demisioneze, miercuri, dar Ozhan Canaydin l-a convins sa nu renunțe la funcția de vicepreședinte. „Știu ca Akbin este asistentul tau, dar nu îl trimite în cantonament”, i-a cerut Canaydin lui Gursoy.

Potrivit cotidianului „Milliyet”, în cazul în care conflictul dintre Gheorghe Hagi și Gursoy va continua și tehnicianul român va demisiona, funcția sa ar putea fi preluata de antrenorul Mustafa Denizli, care este vazut ca „varianta în caz de urgența”.

Jurnalul „Sabah” scrie ca singura persoana din conducerea clubului Galatasaray care îl mai susține pe Hagi este președintele Ozhan Canaydin. „«Hagi a fost un mare fotbalist, dar ca antrenor el este un țaran. Noi credeam ca va face din Galatasaray o echipa noua, dar el se comporta cu jucatorii lui ca și cum ar fi înca fotbalist», sînt criticile membrilor Consiliului de Conducere”, se menționeaza în „Sabah”.

Mediafax