Hagi: Daca nu sînt dorit, sînt gata sa plec

Apropo.ro / 17.04.2005, 13:09
Hagi: Daca nu sînt dorit, sînt gata sa plec
Antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, dupa meciul cîștigat, cu scorul de 3-1, în fața formației Akcaabat Sebatspor, ca ar putea renunța la postul sau daca nu este dorit la gruparea din Istanbul, informeaza ajansspor.com. "Ce s-a întîmplat în

Antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, dupa meciul cîștigat, cu scorul de 3-1, în fața formației Akcaabat Sebatspor, ca ar putea renunța la postul sau daca nu este dorit la gruparea din Istanbul, informeaza ajansspor.com.

„Ce s-a întîmplat în ultimele doua saptamîni s-a facut pentru ca echipa Galatasaray și eu sa fim puși într-o situație proasta. Nu-mi pot explica aceasta situație. Sa nu uite nimeni cum era echipa cînd am preluat-o și unde a ajuns acum. Ne luptam înca pentru titlu și Cupa Turciei. Nu-mi ignorați meritele, nu uitați ce am facut pentru a aduce echipa aici. Însa vreau sa spun ca am fost dezamagit de unii oameni în care aveam încredere.

S-a considerat ca eu sînt de vina pentru tot. Sa nu se uite ce am facut pentru Galatasaray timp de cinci ani. Am suferit mult. Nu vreau sa menționez numele celor care m-au dezamagit. Dupa 3-4 saptamîni va fi totul clar, a mai ramas puțin. Daca nu sînt dorit, sînt gata sa plec. Daca este nevoie, aș putea pleca chiar de mîine”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi s-a declarat mulțumit de victoria din meciul cu Akcaabat Sebatspor. „În ultimele doua saptamîni am fost tensionați și acest lucru s-a vazut în prima repriza. Adversarii noștri au avut numeroase ocazii, însa în a doua repriza am aratat ca sîntem o echipa.

Daca nu ne gîndim la prima repriza, putem spune ca a fost un meci bun pentru noi. Aș vrea ca cele trei puncte cîștigate sa aduca liniște jucatorilor mei. De doua saptamîni lipsește ceva din echipa, însa eu, ca antrenor, nu gasesc nici un raspuns la aceasta problema”, a adaugat Hagi.

Mediafax