Hagi: În această vară sigur voi reveni în fotbal

Apropo.ro / 17.06.2007, 14:53
Hagi: În această vară sigur voi reveni în fotbal
Fostul internațional Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, la Arad, că în această vară va reveni în mod sigur în fotbal, fără să precizeze însă dacă va alege să fie antrenor sau oficial la un club, transmite corespondentul


Fostul internațional Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, la Arad, că în această vară va reveni în mod sigur în fotbal, fără să precizeze însă dacă va alege să fie antrenor sau oficial la un club, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În această vară sigur voi reveni. Până acum am stat un an, am făcut pauză, dar trebuie să revin. Sunt discuții, când și unde nu știu să vă spun, dar sigur voi reveni la locul potrivit și în momentul potrivit”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a comentat și situația echipelor din provincie, care în ultimul sezon s-au implicat în lupta pentru titlu. „S-a investit destul de mult. În provincie sunt cluburi mai puternice, e clar că provincia vrea mai mult. Va fi însă foarte greu pentru că cele trei cluburi din București (n.r. – Steaua, Dinamo și Rapid) au o istorie, un palmares și o forță financiară foarte mari”, a precizat Hagi.

Mediafax