Hagi in Gruia! (Prosport)

Apropo.ro / 01.05.2009, 10:08
Hagi in Gruia! (Prosport)
Dupa un sezon mizerabil din punctul de vedere al stabilitatii bancii tehnice, CFR Cluj se pregateste sa-si repare imaginea in aceasta vara, scrie Prosport.

Dupa un sezon mizerabil din punctul de vedere al stabilitatii bancii tehnice, CFR Cluj se pregateste sa-si repare imaginea in aceasta vara.

Campioana este gata sa-i ofere postul de antrenor principal lui Gheorghe Hagi.

Aflat de mai multe ori in carti pentru fotoliul de antrenor la CFR, iar potrivit unor zvonuri chiar si la rivala locala “U”, Hagi ar putea ajunge in sfarsit la Cluj in aceasta vara. Zvonurile cu privire la iminente descalecare a “Regelui” in Gruia s-au intetit in ultima vreme, apropiati ai sefilor lui CFR soptind tot mai des pe la colturi ca Gheorghe Hagi este alesul lui Arpad Paszkany pentru banca tehnica pentru viitorul campionat. O varianta la care principalul finantator al lui CFR a ajuns la insistentele celorlati actionari, in special a celor de la Energobit, care il vor cu tot dinadinsul pe Hagi la CFR.

Cum si Paszkany intentioneaza sa dea din vara echipa pe mana unui tehnician roman, solutia Hagi a devenit, cu fiecare zi, tot mai viabila. De altfel, potrivit unor surse apropiate campioanei, doi oficiali ai lui CFR, presedintele Iuliu Muresan si directorul executiv Razvan Zamfir,ar fi avut deja o prima intalnire cu Hagi, chiar acasa la acesta, la Constanta, inaintea meciului cu Farul.

 
Sursa foto: MediafaxFoto